Iloinen Vartti -tapahtuman materiaalipankki avattu


Suomen itsenäisyyden 90-juhlavuoden vietto etenee vauhdilla. Juhlavuoden vietto huipentuu Iloiseen Varttiin itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta, jolloin vietetään koko kansan yhteistä juhlahetkeä kello 12.00. Iloinen Vartti Itsenäiselle Suomelle -tapahtuma antaa suomalaisille ja Suomen ystäville yhteisen kokemuksen itsenäisyyden juhlinnasta. Vartti toteutetaan yhteistyössä Yleisradion kanssa.

Iloisen Vartin juhlahetkeä vietetään siinä ympäristössä, missä ihmiset elävät arkeaan: kouluissa, työpaikoilla, kodeissa, vanhainkodeissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, autoissa, kaduilla, kaupoissa, toreilla...

Suomi 90 Finland -materiaalipankista löytyvät valmiit ilmoitukset ja bannerit yleishyödylliseen käyttöön. Ne ovat ladattavissa Suomi90.fi -sivuilta. Materiaalin käyttö on veloituksetonta. Painolaatuiset pdf:t ovat ladattavissa muutamassa vakiokoossa sekä mustavalkoisina että 4-värisinä. Verkkosivuille on ladattavissa kaksi erikokoista banneria. Bannerit on tarkoitettu ohjautuvan suomi90finland.fi -sivustolle.

Lataa ilmoituksia ja bannereilta täältä http://www.suomi90.fi/iloinen_vartti/materiaalipankki/fi.jsp ja vie viestiä eteenpäin!


Lisätietoja: opetusneuvos Ritva-Sini Merilampi, p. (09) 1607 7234,
ritva-sini.merilampi(at)minedu.fi.