SUOMI 90 FINLAND -tietovisa


Testaa suomitietoutesi ja osallistu arvontaan!

Miten Suomi 90 Finland –tietovisaa pelataan?

Tietovisassa peli esittää kysymyksen vastausvaihtoehtoineen ja tehtävänäsi on valita vaihtoehdoista se oikea. Älä anna kierojen kysymysten hämätä! Apunasi on kolme oljenkortta, joista jokaista voit käyttää yhden pelin aikana kerran.

Poista kaksi piilottaa kaksi varmasti väärää vastausvaihtoehtoa.

Vihje kertoo tietokoneen mielipiteen asiasta. Huomaa, ettei tietokonekaan tiedä kaikkea!

Skippaa ohittaa kysymyksen. Nykyinen pistemääräsi ja pelitilanteesi säilyy, mutta saat toisen kysymyksen.

Jää tähän lopettaa pelin tällä hetkellä näkyvään kysymykseen - tällä tavalla voit varmistaa jo keräämäsi pisteet. Toinen vaihtoehto nimittäin on, että vastaat väärin, menetät osan pisteistä ja peli päättyy.

Mikä tietovisassa on tavoitteena?

Tavoitteena on vastata mahdollisimman nopeasti oikein mahdollisimman moneen kysymykseen. Kysymyksiä on maksimissaan 15 kappaletta. Kuulostaa helpolta, eikö vain? Kannattaa kuitenkin olla tarkkana - yksikin väärä vastaus ja peli päättyy heti. Muista, että käyttämäsi vastausaika vaikuttaa pisteisiin - vastaa siis nopeasti.

Mitä hyötyä on pelaamisesta?

Sen lisäksi, että opit uusia asioita Suomesta, voit saavutettuasi vähintään 5000 pistettä osallistua arvontaan. Kun olet ylittänyt vaaditun pisterajan, saat täytettäväksesi yhteystietolomakkeen.

Mitä voin voittaa?

Parhaille pelaajille jaetaan kuukausittain 10-15 kirjapalkintoa. Kilpailu päättyy 5.12.2007 klo 12.00, minkä jälkeen järjestetään pääpalkinnon arvonta kaikkien kuukausiarvontoihin osallistuneiden kesken.

Pääpalkintona on ainutlaatuinen elämys ja kokemus, jota ei voi hankkia muuten kuin valtiovallan tuella! Voittaja saa itse  -  ikäkaudestaan ja mielenkiinnon kohteistaan riippuen  -  valita kolmesta (vielä salasssa pidettävästä) huippuelämyksestä mieleisensä. Kannattaa kilpailla Suomi-tietämyksestä!


Aloita peli painamalla TÄSTÄ.